HomebestellenlevervoorwaardenContact

MANGOSTEEN HIGH ORAC BOOSTER

 

bestellen

uitleg info

orac waardes

ingredienten

granaatappel

cancer research

onderzoek/info

verschil merken

antioxidanten info

blauwe bessen

MANGOSTEEN

SUPER ELIXER

795.000 Orac/fles

intro:4 flessen met

50% korting!

Goed voor 3-4 maanden

NR 1

ANTI-OXIDANT

 

 

SUPER STERK*

super zuinig in gebruik

u drinkt per dag 15 tot 30ml

uitleg

 

  Introductie:

2 flessen en nog 2 flessen gratis

 

 

Vol Xanthones, phenolen en mineralen en met..o.a

MSM, Glucosamine en chondroitine...

UNIEK PRODUCT

 

 

ingredienten in Luvico:   

 

Bestel Mangosteen sap

 

 

 
   

 

INFO EN ONDERZOEK

Vitamines & more

 

 
   

UNIEK LUVICO

VOL SUPEROXIDE DISMUTASE!

KLIK HIER

   

Wat is orac ?

Wat zijn Xanthones ?

 
 
 

Een eenvoudige uitleg over Orac waardes

klik hier   >
   
   
 


Waarom is Luvico beter ?

 
 

Luvico biedt de meeste anti-oxidanten!

 

klik hier  >
   
  Anti-oxidanten
 
 

 
 
   

Waarom anti-oxidanten?

 

klik hier  >

 

 
 
Welkom bij luvico
luvico mangosteen ELIXER

makkelijk in gebruik - extra geconcentreerd !

 

pomegranate

deel II

 

Granaatappelsap kan helpen in de strijd tegen prostaatkanker.

14 juli 2006
Volgens wetenschappers kan het elke dag drinken van een glas granaatappelsap de overlevingskansen van mannen met prostaatkanker ernstig verbeteren. Uit een onderzoek bleek dat de ziekte veel minder snel woekert bij mannen die regelmatig granaatappelsap drinken. Granaatappelsap bevat veel anti-oxidanten. Men denkt dat het gunstige effect van granaatappelsap mede te danken is aan de ontstekingsremmende werking van het sap.
Het sap bevat ook isoflavonen, die ook voorkomen in bijvoorbeeld soja. De isoflavonen blijken een beschermende invloed te hebben bij het voorkomen van hormoonafhankelijke kankers zoals borstkanker. Wetenschappelijke onderzoeken hebben verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen van isoflavonen aangetoond. De inname van producten, rijk aan isoflavonen, kan het risico op de vorming van prostaatkanker verkleinen. Studies tonen aan dat isoflavonen de kankergroei van de prostaat vertraagt en ertoe leidt dat kankercellen van de prostaat afsterven.
De werking van isoflavonen tegen kankercellen is gelijkaardig aan dat van vele algemene kanker behandelende geneesmiddelen. Studies op bevolkingsgroepen tonen een duidelijk verband aan tussen de consumptie van isoflavonen en een verminderd risico op borst- en darmkanker. De vrouwen die de meeste sojaproducten en ander voedsel rijk aan isoflavonen aten verminderden hun risico van darmkanker met 54%.

Granaatappel vermindert achteruitgang van kraakbeen bij gewrichtsbeenontsteking.

13 september 2005
Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat extracten uit granaatappel enzymen kunnen blokkeren die bijdragen aan gewrichtsbeenontsteking. Plantaardige flavonoiden in fruit, bladeren en groenten trekken de aandacht vanwege de mogelijke positieve effecten op de gezondheid bij allerlei kwalen. Granaatappel blijkt antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen te hebben bij diverse ziekten. Bij dierproeven bleek dat extracten van granaatappel kunnen helpen bij kanker. Een voordeel van granaatappel is dat de antioxidante bestanddelen snel door het lichaam kunnen worden opgenomen en dat ze niet giftig zijn.
Verder onderzoek van een water extract uit de granaatappel toonde aan dat dit het kraakbeen ook kan beschermen.

Granaatappel algemeen

Engels: Pomegranate.
De granaatappel is afkomstig uit Perzie en Afghanistan, maar groeit tegenwoordig overal in de landen met een subtropisch klimaat. Het is een vrucht met een rijke historie. De eerste afbeeldingen werden al gevonden op grafschilderingen van Egyptenarenvan 2500 voor Christus. De prachtige, roodglanzende bloemen vormden het symbool voor liefde en de vele pitjes in de vrucht het symbool voor vruchtbaarheid. De granaatappel groeit aan een boom van ongeveer 8 meter hoog. De vrucht is een schijnbes ter grootte van een sinaasappel en is enigszins uivormig.
De vruchten zijn een bron van kalium, vitamine C en een grote hoeveelheid van stoffen die het immuunsysteem van mensen versterken.
De schil is glad en leerachtig. De vrucht is roodbruin van kleur. Binnen de schil verdelen witachtige vliezen de vrucht in compartimenten. Hierin zitten talloze rode kogeltjes. Ze bestaan uit gelei-achtige licht tot donkerrood vruchtvlees met een eetbaar wit pitje erin.


 

Granaatappel recepten

Wordt de granaatappel puur gegeten, snijd hem dan door en lepel hem uit, of snijd hem in vieren en buig de parten naar buiten zodat de pitjes loskomen en eruit vallen. De witte vliezen zijn niet eetbaar, ze zijn wrang van smaak. De pitjes zijn decoratief en bruikbaar als garnering voor gerechten. De vrucht kan ook uitgeperst worden als een sinaasappel. Zeef het sap en gebruik het voor cocktails en andere dranken. Granaatappelsap is de grondstof voor grenadine. Het sap geeft vlekken die nauwelijks te verwijderen zijn, dus opgepast met morsen.
Een granaatappel rijpt na bij kamertemperatuur. De kleur van de schil verandert na het plukken niet meer, maar het vruchtvlees kleur door van geel-rood naar rood-bruin. De schil kan hierbij bruine vlekken gaan vertonen, maar dat beïnvloedt het vruchtvlees niet.

 

 

 
 

 

 

ServicesContactVerdeler worden?
Copyright (c) 2008 www.Luvico.com  All rights reserved.